Het Huisdieren ZorgPlan

Ons goede voornemen voor 2019? Het Huisdieren ZorgPlan !

Het Huisdieren Zorgplan staat voor Zorgeloos en Betaalbaar huisdierenbezit. Het is een gezondheidsprogramma dat het mogelijk maakt om de kosten van preventieve zorg voor uw huisdier over een heel jaar te spreiden. U betaald een vast bedrag per maand en wij bieden uw huisdier onder andere vaccinaties, bescherming tegen vlooien, teken en wormen, een gezondheidschecks en deskundig advies.

Door deze regelmatige gezondheidschecks kunnen eventuele medische problemen in een vroeg stadium door onze artsen gesignaleerd of zelfs voorkomen worden. De spreiding van de kosten maakt het wellicht wat makkelijker voor u om voor uw huisdier(en) te zorgen. Bovendien ontvangt u ook korting op kwaliteitsproducten en diensten die vaak alleen verkrijgbaar zijn bij een dierenkliniek.

Elke 3 maanden ontvangt u van ons een bericht dat u de benodigde producten uit het Huisdieren ZorgPlan kunt u ophalen in onze praktijk zonder extra kosten te betalen.

Het Huisdieren ZorgPlan is voor de kat € 16,00 per maand en voor de hond vanaf
€ 15,50* per maand (bedrag afhankelijk van het gewicht van de hond)

Het Huisdieren ZorgPlan is geen verzekering.

Iets voor u? Heeft u vragen over het Huisdieren ZorgPlan? Onze dierenartsen en assistenten informeren u graag over de voordelen van het Huisdieren ZorgPlan.