Adresgegevens


Pasteurstraat 147
1782 JC Den helder
0223-622627 telefoon icoon
info@dierenartsdenhelder.nl e-mail icoon

Openingstijden

Ma: 08:00 - 20.00
Di: 08:00 - 17.00
Wo: 08:00 - 17.00
Do: 08:00 - 20.00
Vr: 08:00 - 17.00
Wij werken uitsluitend op afspraak

Proteq

Zorgverzekering voor uw huisdier

Het aanschaffen van een nieuw huisdier brengt meestal een hoop plezier met zich mee. Dieren zijn vrolijk, onschuldig en vaak goed gezelschap! Waarover in deze beginperiode logischerwijs minder wordt nagedacht is het feit dat een dier ook kosten met zich mee brengt. Niet alleen goede voeding, een mand, kluifjes en speeltjes zijn soms duurder dan verwacht. Dieren worden ook ziek! En dat kan soms onvoorziene kosten met zich meebrengen.

Medische problemen bij uw huisdier kunnen variëren van weinig zorgwekkende problemen als een verstuiking bij het spelen tot chronische ziektes en botbreuken aan toe. Sommige problemen zijn met eenmalige ingrepen te verhelpen, mensen die ervoor sparen kunnen dan bijvoorbeeld een dure orthopedische operatie wel vergoeden. Echter, bij andere problemen is levenslange medicatie nodig. Zelfs een spaarrekening aanleggen voor uw huisdier kan dikwijls, bij maandelijks terugkerende kosten, niet toereikend zijn.

Het niveau van de diergeneeskunde in Nederland behoort tot de wereldtop. Er worden steeds betere diagnostische middelen ontwikkeld zodat men sneller een diagnose kan stellen. Daarnaast komen er steeds betere behandel- en operatietechnieken voor allerlei aandoeningen. Ook in de diergeneeskunde kennen wij specialisten als cardiologen, internisten, chirurgen, neurologen etc, waar wij u, indien nodig, met uw huisdier naartoe verwijzen. Het spreekt voor zich dat een specialist hogere tarieven hanteert dan de gewone dierenarts.

Het afsluiten van een goede zorgverzekering kan u helpen om uw huisdier de beste zorg te garanderen die er beschikbaar is. Voor veel mensen is hun huisdier meer waard dan de auto of de inboedel van het huis, die verzekeren we toch ook?

De voordelen van een dierenzorgverekering op een rijtje:

  • toegang tot de beste diagnostische en therapeutische mogelijkheden
  • maandelijkse betaling zorgpremie en dus geen grote kostenposten in 1 x
  • persoonlijke financiële moeilijkeden hoeven geen belemmering te vormen voor de behandeling van uw huisdier
  • bij sommige verzekeringen kunt u de portemonnee thuislaten wanneer u ons bezoekt, omdat de betaling dan achteraf via de verzekeraar geregeld wordt
  • mogelijkheid tot verzekeren van preventieve zorg als ontvlooiien en ontwormen
  • mogelijkheid tot verzekeren van castratie of sterilisatie

Er zijn diverse dierenzorgverzekeraars op de markt. U kunt het beste zelf uitzoeken welke verzekeraar, met welk pakket, het beste past bij uw situatie. Let altijd op of er bij een specifiek ras bepaalde aandoeningen worden uitgesloten.

 

dieren

Heeft u een vraag of opmerking?


Wij vinden het belangrijk om u mening te horen zodat wij u het beste van dienst kunnen zijn

contact knop

Kort nieuws Dierenkliniek Pasteurstraat

Patiënt van de maand november: Yoshi: een hond met nierfalen...

Op maandag en donderdag hebben wij avondspreekuur. Bel ons voor een afspraak!

dieren