Adresgegevens


Pasteurstraat 147
1782 JC Den helder
0223-622627 telefoon icoon
info@dierenartsdenhelder.nl e-mail icoon

Openingstijden

Ma: 08:00 - 20.00
Di: 08:00 - 17.00
Wo: 08:00 - 17.00
Do: 08:00 - 20.00
Vr: 08:00 - 17.00
Wij werken uitsluitend op afspraak

Proteq

Vaccinatie

Wij vaccineren op maat bij dierenkliniek Pasteurstraat. Dit is van belang om overenten van dieren te voorkomen. Daarnaast is het zo dat wij tijdens de vaccinatie de tijd nemen om uw dier goed na te kijken en eventuele vragen van uw kant netjes te beantwoorden. Bij het vaccineren van een pup, zullen we uitgebreid, het wisselen, de voeding, de groei, socialisatie, ontworming e.d. bespreken. Ook krijgt een leuk puppypakket met gratis voeding en informatiebrief mee, waarin u thuis alles nog even rustig kan nalezen. Bij het vaccineren van een ouder dier, zal ook aandacht worden besteed aan het opspelen van oudersdomskwalen, als verlatingsangst en soms in huis plassen.

Wij zijn gericht op service en kwaliteit! We vragen daarnaast een eerlijke prijs voor de geleverde diensten en preventieve medicatie.

Binnenkort zal op deze plek uitgebreid onze vaccinatieschema worden besproken, en tevens achtergrondinformatie worden gegeven over de ziekte waar het voor van belang is om uw huisdier tegen te beschermen.

Realiseer u goed, dat als u op zoek bent naar de goedkoopste dierenarts of daar ook de service en kwaliteit geboden wordt die u graag wilt voor uw dier.

Wij zien uw dier en u graag, voor een afspraak kunt u de gehele dag bellen met onze balie op 0223-622627

 
   
   

 

dieren

Heeft u een vraag of opmerking?


Wij vinden het belangrijk om u mening te horen zodat wij u het beste van dienst kunnen zijn

contact knop

Kort nieuws Dierenkliniek Pasteurstraat

Patiënt van de maand november: Yoshi: een hond met nierfalen...

Op maandag en donderdag hebben wij avondspreekuur. Bel ons voor een afspraak!

dieren