Adresgegevens


Pasteurstraat 147
1782 JC Den helder
0223-622627 telefoon icoon
info@dierenartsdenhelder.nl e-mail icoon

Openingstijden

Ma: 08:00 - 20.00
Di: 08:00 - 17.00
Wo: 08:00 - 17.00
Do: 08:00 - 20.00
Vr: 08:00 - 17.00
Wij werken uitsluitend op afspraak

Proteq

Bloedonderzoek

Wij beschikken over zogeheten "in huis bloedanalyse apparaten". Hierdoor kunnen we gericht bloedonderzoek doen en hebben we in de meeste gevallen binnen één uur alle uitslagen compleet. Hierdoor komt, in combinatie met het lichamelijk onderzoek, snel de juiste diagnose naar boven. Op deze wijze hoeven uw dier en uzelf  niet enkele dagen te wachten op de uitslag en een geschikte behandeling. Uw dier zal daardoor wellicht sneller aan de beterende hand zijn en onnodig lijden kan hem of haar bespaard blijven. Indien nodig kunnen we adviseren verder onderzoek te doen, zoals een echo van de buik of uitgebreider bloedonderzoek bij een extern laboratorium. Dit kan het geval zijn als we bijvoorbeeld de waarde van het schidlklierhormoon willen weten of een galzuren bepaald moeten worden. Van de meeste onderzoeken hebben we een dag later reeds de uitslag.

Wij kunnen middels bloedonderzoek informatie geven over nier- en leverfunctie, glucosewaarde, diverse eiwitten, calcium, albumine, elektrolyten (natrium, kalium en choride) en het rood- en witte bloedcel-/ontstekingsbeeld.

Wij zullen op voorhand van het in te zetten bloedonderzoek een kostenschatting geven van de te verwachte kosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan en ook zelf kan aangeven wat u wil laten onderzoek.

 

 

 

dieren

Heeft u een vraag of opmerking?


Wij vinden het belangrijk om u mening te horen zodat wij u het beste van dienst kunnen zijn

contact knop

Kort nieuws Dierenkliniek Pasteurstraat

Patiënt van de maand november: Yoshi: een hond met nierfalen...

Op maandag en donderdag hebben wij avondspreekuur. Bel ons voor een afspraak!

dieren